Förkylningen slog till lite hårdare en vad jag trodde men nu efter en dag hemma så är det mest bara en hes röst som stör mig. Igår kväll bokade vi en resa till Grekland i September vilket kommer bli toppen. På något sätt känns kroppen fortfarande en aning svag och därför spenderas mest tid sittandes i sängen med datorn i knät eller körkortsboken i handen så inte så mycket att berätta för tillfället. 

Huvudet känns tungt som ett bowlingklot och antar att jag blivit drabbad av någon form av förkylning/pollenallergi vilket inte var inräknat i veckans träningsschema så istället för svettiga pass på gymmet eller promenader ute så spenderas mina eftermiddagar i sängen framför massa olika serier. Skönt kanske vissa tänker men för en rastlös människa så var det skönt första dagen, nu skulle jag mest vilja byta ut den mjuka sängen och den varma filten mot springskor och svett. Just nu är det bara hålla tummarna att det blir bra under natten och att jag vaknar frisk imorgon, troligt? Svar nej men man kan ju alltid hoppas.

De här är två bloggar som aldrig gör en besviken, alltid otroligt kreativa och otroligt duktiga på det dem göra, fantastiska bilder men kanon texter.
http://bloggar.aftonbladet.se/sofissnapshots/
http://tuvamalmo.blogg.se/index.html
Igår kväll fixade jag ett inlägg men när knappen publicera nuddades försvann allt så det blev inget med det. Har verkligen ingen aning av vad jag ska skriva här men fortsätter i samma mönster som innan fast kanske lite bilder framöver. Ni vet sekunden man blinkar, så snabbt, gick det för min hals att gå från frisk som en nötkärna till en anande ond hals som jag varken har frågat efter eller längtat efter så känner bara att den kan slänga sig i väggen just nu. Men nu, ny musik på spellistan och stegen mot gymmet. I morgon någon gång, eftermiddag eller kväll det visar sig, tänkte jag tipsa om några minst sagt inspirerande bloggar. Så har även du drabbats av inspiration minus hundra så ses vi i morgon, samma plats.
När klockan slog fyra och jag klev in genom dörren så slogs jag av tanken att ha en hel eftermiddag/kväll ledig helt utan krav och måsten så tog vara på det på bästa sätt. Med stumma ben efter dagens motionspass begav jag mig mot gymmet för att ge armarna en omgång, promenad till ica för att inhandla saker till kvällen och sedan en promenad hem. Så efter gym-thaimat-tvtittande så var även denna kväll snart över och efter en vecka med skola och allt annat ska det bli skönt att få krypa ner i de vita sängkläderna och inte behöva fixa någon form av väckning till dagen efter, inga tider att passa utan en lördag och en söndag som nu ser ut som två blanka sidor.
 
Nej men titta, Emma Andersson gör allt annat förutom det hon egentligen borde göra, det hör ju absolut inte till vanligheterna elleeeer? Har minst 10 saker som väntar på att jag ska ta tag i dom och fixa dom men nja, ingen vidare lust till det för tillfället. Låter mer lockande att måla naglarna och kolla på någon serie, så får jag ta mig i kragen till helgen och göra lite nytta då.
Har ju inte direkt några problem med att fylla alla dessa timmar som dygnet har att erbjuda, går upp innan halv sju och sen är det full rulle fram till klockan slår sent. Försöker få in skola, träning, sova, träffa kompisar och allt som man ska hinna med som 17årig tjej, med andan i halsen så klarar jag detta, ganska bra. Har kommit till den punkten då träning inte längre är något stort måste utan börjar bli en rolig grej, visst finns tanken att sommaren börjar närma sig och jag tänker inte se ut som en flodhäst till sommaren. Önskar att jag hade mer kunskap om både träning och kost men så är inte fallet och förmodligen älskar jag mat för mycket och gillar känslan av lagom när det gäller träning. Men som sagt allt går runt och så vidare men jag trivs till stor del med livet just nu.
Efter en 40 minuters lång powerwalk och 43 minuters löpning så satt maten på sin plats. Redan nu känner jag att det kommer kännas rejält i mina ben i morgon men men. Hade planer på att plugga körkortsteori men nobbar det idag för har varken ork eller lust. Det bästa på hela dagen var att jag äntligen fick träffa pinalerna och blev äntligen klar med årets jobbigaste uppsats, så klapp på axeln.
 
tröja bondelid, linne lindex, jeans lindex, halsduk lager157, stövlar hunter
Ska nu försöka mig på detta, även kallat blogga. Värt att ge det ett försök eftersom jag gillar allt som har med bilder och flummiga texter att göra. Är ingen expert på varken fotografera eller skriva men på något sätt gillar jag att fånga ögonblick på just det sättet. Säg vad ni tycker. Välkommen!